Afdrukken

Halloween Fright Nights

Tijdens de 15de editie van Halloween Fright Nights in Walibi Holland is Eddie de Clown terug, met meer horror dan ooit tevoren. 

Weet jij hier levend uit te komen of ben je na afloop rijp voor het gekkenhuis? Kom oog in oog te staan met jouw ergste nachtmerrie tijdens Halloween Fright Nights 2015.

Bereid je voor op een gruwelijk horror spektakel met 4 bloedstollende Haunted Houses, angstaanjagende Scarezones en zenuwslopende Shows. Beleef ook de meest spectaculaire achtbanen en attracties zoals Goliath, Speed of Sound en Space Shot.
De Halloween Fright Nights zijn op elke vrijdag-, zaterdag- en zondagavond van 10 t/m 25 oktober van 18.00 uur tot 23.00 uur.

U kunt de Halloween Fright Nights alleen bezoeken indien u uw entreetickets voor Walibi Holland vooraf online gekocht heeft.

Data: 10, 11, 12 + 16, 17, 18 + 23, 24, 25 oktober 2015
Waar: Attractiepark
Link: Frightnights.nl

Enkele belangrijke punten voor uw bezoek aan de Fright Nights:
:: Uw spookhuistickets kunt u online kopen vanaf de maand september. Het is mogelijk dat ze uitverkocht zijn wanneer u in het park komt omdat in het park een beperkt aantal kaarten beschikbaar is. De verkoop van spookhuistickets gebeurt ook in de Mainstreet, om precies te zijn bij de Guest Service naast "Sunset Souvenirs".

:: Let op! Dit evenement kan te intens zijn voor kinderen onder de 16 jaar. Walibi Holland adviseert ouders van deze kinderen dus om voor 18.00 uur het park te hebben verlaten.

:: Maskers, schmink en kostuums zijn niet toegestaan. 

:: Tijdens het festival hebben wij speciale Halloween-pagina's, kijk die ook eens rustig door zodat u goed voorbereid de Fright Nights bezoekt.

:: Voordringen, schuttingtaal en aanstootgevend gedrag worden niet getolereerd. Dit kan onder meer bestraft worden met een parkverbod.

:: Roken en plaatsen vrijhouden in de wachtrij is niet toegestaan.

:: Eten, drinken en glaswaar zijn niet toegestaan in de Haunted Houses.

:: In de Haunted Houses is het verboden filmopnames te maken en flitsapparatuur te gebruiken.

:: Gebruik van zaklampen, telefoons en laserpennen in de Haunted Houses is verboden.

:: Het is niet toegestaan om alcoholische dranken mee te nemen naar het park. Bij binnenkomst wordt dit gecontroleerd.

:: Respecteer de Halloween Fright Nights Scareactors.

Ook wij zijn verplicht deze cookie-melding weer te geven, ondanks dat we niets doen met de info die je achterlaat.

Wanneer je de website niet sluit, gaan we ervan uit dat je het prima vind dat we cookies opslaan op je computer ter ondersteuning van de website en het forum.

Ik begrijp het!